FONSAGRADA
2017
COCIDO
& SAUNA CASTREXA
25
e 26 DE MARZO
Mariña
Patrimonio organiza para os próximos 25 e 26 de marzo unhas xornadas
en Fonsagrada arredor do patrimonio gastronómico e do patrimonio
arqueolóxico:
Sábado
25, Cocido en Casa Villar (Paradavella).
O
cocido de Obdulia é, sen dúbida, un dos mellores cocidos do mundo.
Ler
crítica gastronómica. Para poder degustalo cómpre
apuntarse antes do 23 de marzo; as prazas son limitadas e as reservas
fanse por orde de inscrición.
Domingo
26, Roteiro Sauna
Castrexa de
Castañoso .
A
ruta é de 6,5km; hai que levar o xantar e o prezo da actividade
mailo seguro é de 10€ para non socias/os e de 5€ para socias/os.
Estas dúas actividades están
abertas ao público en xeral, as prazas son limitadas e os que
queiran participar nas dúas xornadas, facendo noite na Fonsagrada,
terán que reservar hotel.
Sem comentários:
Enviar um comentário